SGF Movement

SGF Movement

SGF Movement er dit nye opvisningshold i Sorø Gymnastikforening! Holdet er for dig der elsker gymnastik og bevægelse, og som gerne vil udvikle dig, svede og grine til træninger, samt tage til 3-5 opvisninger i løbet af sæsonen - heriblandt Landsstævne 2025 i Vejle!


Holdet træner i Sorø Hallen Hal 3A hver torsdag kl. 19-21, og vi afholder følgende prøvetræninger:
22. august kl. 19-21
29. august kl. 19-21

- så kan alle komme og få en smag af, hvad sæsonen vil byde på af lækker træning!


Holder er for 16+ år, og der vil IKKE være udtagelse på holdet - tag derfor en ven eller to under armen og kom og prøv!


"Vi er klar på at give dig den fedeste sæson, hvor vi vil prøve en masse lækre stilarter og bevægelsesmønstre af, og udfordre alle uanset niveau - samt skabe det fedeste opvisningsprogram! - Ses vi?"

Instruktørpræsentation

TJEK MERE I BEGIVENHEDEN OG PÅ INSTAGRAM NEDENFOR!

NATASHA GRØNLUND

Hey, jeg hedder Natasha og jeg glæder mig rigtig meget til at få startet et nyt hold op i Sorø, som skal være med til at give flere i denne del af landet muligheden for at gå til gymnastik for at dygtiggøre sig eller simpelthen bare ikke er færdige med at undersøge, udforske og lege med alt det fede gymnastik og bevægelse kan!


Jeg drømmer om at skabe et hold, hvor der er plads til alle, men man skal have en lyst til at være aktivt deltagende og udforskende med det udgangspunkt man nu engang kommer med.


Jeg har bl.a. været et år på Ollerup, taget Stepz Danseuddannelse og så har jeg været gymnast på bl.a. PI Elitepiger og Københavns Rephold.

Jeg har været instruktør på rytmehold for mange skønne gymnaster hos bl.a. Sorø Performance, Københavns Udtagede Piger, ODK Performance og Slagelse Rutinerede. Derudover har jeg undervist i Moderne dans på en danseskole i Slagelse

- Håber vi ses til august <3


NIKLAS VILSTRUP

Hej! Jeg hedder Niklas, jeg er 22 år gammel og brænder for alt inden for bevægelse. Jeg har en baggrund som springgymnast og har de seneste år fokuseret på rytmisk gymnastik og dans.


Det seneste år har jeg studeret på danseuddannelsen by Sara Gaardbo.Jeg elsker at kombinere den kreative proces fra dansens verden med klassisk gymnastik. Min træning vil byde på en god stemning, høj musik og sved på panden.

Du kan forvente teknisk træning, fysisk træning, kreativ proces og koreografi.


Jeg glæder mig meget til at starte dette hold op sammen med Natasha, og håber at se mange af jer til vores prøvetræninger i august - Vi ses!


Praktisk info

Træningstid: torsdage kl. 19-21


Træningssted: Sorø Hallen hal 3A, Ringstedvej 20, 4180 Sorø


Alder: 16+


Kontingent: 1800 kr. pr.

Kontingent inkluderer ikke stævnegebyrer, opvisnings- og holdtøj


Kontaktperson fra SGF: Olivia Eschricht, tlf. 21834121 - o.eschricht@gmail.com


Tilmelding og betaling: 

Tilmelding åbner efter prøvetræningerne har været afviklet

Kontingent indbetales på foreningens konto i Nordea senest 30. september 2024 reg. 2300 - konto: 6890 437 883.

Husk at angive medlemsnavn i meddelelsesfeltet.


Har du praktiske spørgsmål - så kontakt os endeligt!